0 79 819 819 / 0 22 819 819
CROAZIERĂ - 7 nopți în Italia, Malta, Spania și Franța la bordul navei MSC Meraviglia

CROAZIERĂ - 7 nopți în Italia, Malta, Spania și Franța la bordul navei MSC Meraviglia

CROAZIERĂ - 7 nopți în Italia, Malta, Spania și Franța la bordul navei MSC Meraviglia

Disponibilitate:Ofertă expirată
  • 919€

Perioada: 19 Martie 2018 - 26 Martie 2018.
Porturi: Civitavecchia, Palermo, Valletta, Malta, Barcelona, Marseille, Genoa, Civitavecchia.

Tariful include: Zbor Chișinău – Roma – Chișinău, transfer aeroport Roma – hotel – port Civitavecchia și retur, cazare Hotel 4* în Roma, însoțitor de grup.

Preț de la 919 EUR / pers. / 7 nopți / Cabina interioară / pensiune completă

 

Pregătește-te să fii uimit! Facilități noi, extraordinare și inimaginabile te așteaptă pe vasul de croaziera MSC Meraviglia.

·         Divertisment de clasă mondială: două spectacole Cirque du Soleil au fost create în exclusivitate pentru vasul MSC Meraviglia. Bucură-te de un show unic în timp ce iei cina sau bei un cocktail delicios!

·         Sala de spectacole Broadway are capacitatea să găzduiască 985 de spectatori.

·         Cea mai largă gamă de restaurante și baruri în comparație cu celelalte vase MSC. Mîncăruri și băuturi sofisticate pot fi savurate în cele 12 restaurante și 20 de baruri.

·         Fiind o companie deținută de o familie, activitățile și serviciile dedicate copiilor se află în centrul atenției, iar zona dedicată membrilor familiei include facilități noi de divertisment, de ultima ora.

·         TV Studio & Bar, Attic Club, simulatoare Formula 1, bowling.

·         Baby club, mini, junior, teens club.

·         Un parc de distracții și un parc acvatic, priveliști panoramice, două zone pentru promenadă, acoperite, îți vor tăia respirația.

·         MSC for Me - noua experiență digitală a fost concepută pentru ca oaspeții să profite la maximum de vacanța lor, conectîndu-i la experiențele care contează cu adevărat pentru ei.

·         MSC Yacht Club - oferă facilități noi, spații de cazare luxoase și servicii private cu majordom.

·         LED Sky Screen at Sea - Întreg tavanul punții interioare de promenadă este acoperit de un ecran LED de 480 metri pătrați pe care se vor transmite imagini și video-uri de la evenimente, filme. Zona fiind proiectată să devină centrul social al navei.

·         300 de brand-uri de top la bordul navei, în mini-mall.

 

Tarifele pot varia în funcție de disponibilitate și perioada de călătorie (în limita locurilor disponibile la momentul rezervării). Pentru detalii și rezervări vă rugăm să ne contactați la tel: 0 60 404 900 sau 0 22 819 819