0 60 404 900 | 0 22 22 40 05

Cel mai scurt zbor internațional din lume durează doar 8 minute

Cel mai scurt zbor internațional din lume durează doar 8 minute

În mai puțin timp decât estenevoie pentru a trece prin toate punctele de  securitate a aeroportului, călătorii pot zburaacum pe plan internațional.
O companie aerianăaustriacă a făcut istorie în dimineața zilei de miercuri finalizând cel maiscurt zbor internațional.
Austrian People’sAir Group a făcut călătoria de la St. Gallen-Altenrhein, Elveția, laFriedrichshafen, Germania, în doar opt minute, învingând recordul mondialde 10 minute pentru un zbor de la Viena la Bratislava, Slovacia.


Zborul dintre Elveția și Germania esteprogramat să apară de două ori pe zi în ambele direcții și costă 40 de euro,sau aproximativ 44 de dolari într-o singură direcție. Distanțade zbor este de numai 20 de kilometri sau 13 mile.
Alte opțiuni de aajunge între cele două orașe includ conducerea timp de o oră în jurul laculuiConstance sau o plimbare cu trenul de două ore.
"Această oprireva aduce beneficii atât turiștilor, cât și celor care călătoresc pe ambelemaluri ale lacului și, desigur, este probabil să devină o necesitate înjurnalul de bord al pasagerilor din aviație", a declarat Danel Steffen,CEO al grupului austriac People's Air.