0 60 404 900 | 0 22 22 40 05

Noi reguli de calatorie spre Tel Aviv, Israel

Noi reguli de calatorie spre Tel Aviv, Israel

Statul Israel a introdus noi reguli de intrare in tara, incepand cu data de 16 August 2020. Toti pasagerii care pleaca spre Israel sunt obligati sa completeze on-line formularul Clearance Application impus de catre autoritatile Israelului.

Acest formular poate fi gasit dupa link-ul: https://go.gov.il/entry-to-israel-enformularul nu poate fi completat nu mai devreme de 24 ore pana la zbor.

Asa cum R. Moldova este considerata zona rosie, pasagerii ce pleaca spre Israel vor intra in izolare si astfel trebuie sa completeze formularul Isolation form dupa link-ul urmator: https://govforms.gov.il/mw/forms/HouseIsolation%40health.gov.il

Pasagerii care pleaca din Israel spre Moldova, deasemenea sunt obligati sa completeaze on-line formularul Clearance Application.

Acest formular poate fi gasit dupa link-ul: https://go.gov.il/depart-from-israelen

Important:

In dependenta de informatia furnizata de pasager, la completarea formularului on-line, pasagerul va fi informat daca li se permite, sau nu calatoria.

In momentul inregistrarii la cursa , pasagerul trebuie sa prezinte copia printata a raspunsului pozitiv din partea autoritatilor Israelului, pe care l-a primit in urma completarii formularului sus mentionat.

Reamintim ca la moment doar cetatenii statului Israel , sau cei care au viza de resedinta a statului Israel pot calatori spre Tel–Aviv.

Cetatenii straini pot intra in Israel doar cu autorizare speciala emisa de Autoritatile de Migratie a Israelului.