0 79 819 819 / 0 22 819 819
MY AEGEAN STAR 4*

MY AEGEAN STAR 4*

MY AEGEAN STAR 4*

Disponibilitate:Ofertă expirată
  • 650€

Plecare: 23.09.2017

Preț:

2 ADL - 650 € (7 zile / 6 nopți)

 

2 ADL + 1 copil pînă la 13 ani  - 835 € (7 zile / 6 nopți)


Hotelul este la 4minute pe jos față de plajă. Oferind o zonă de plajă privată, o piscinăîn aer liber și un centru de spa și wellness, My Aegean Star Hotel- AllInclusive se află în Kuşadası. La hotel sau în împrejurimi se pot practicadiverse activități, inclusiv tenis de masă și darts. Accesul la WiFi estegratuit în toate zonele.

Cu balcon, camerele sunt dotate cu aer condiționat și TVprin cablu. Băile private sunt prevăzute cu duș sau cadă, articole de toaletăgratuite și uscător de păr. În plus, unele camere beneficiază de vedere la mareși la piscină.

Recepția de la My Aegean Star Hotel- All Inclusive areprogram nonstop și asigură room service. De asemenea, se pot furniza serviciide spălătorie și curățătorie chimică la un cost suplimentar.

Micul dejun, prânzul și cina se servesc în fiecare zi tipbufet. Există și un bar la care puteți savura diferite băuturi. Snack baruleste ideal pentru o gustare rapidă.

Centrul orașului Kuşadası se găsește la 7,5 km deproprietate. Serviciile de transfer de la/la Aeroportul Adnan Menderes, situatla 89,5 km, se organizează la cerere și la un cost suplimentar. 

Prețul  include:
- cazare 7 zile / 6 nopți
- masa  All Inclusive
- asigurare medicală
-transport avia tur retur
-transfer