0 79 819 819 / 0 22 819 819
VOGUE HOTEL BODRUM  5* Ultra all inclusive

VOGUE HOTEL BODRUM 5* Ultra all inclusive

VOGUE HOTEL BODRUM 5* Ultra all inclusive

Disponibilitate:Ofertă expirată
  • 1.250€

Plecare:23.09.2017

Preț:

2 ADL - 1250€ (7 zile / 6 nopți)

 

2 ADL + 1 copil pînă la 13 ani  - 1450€ (7 zile / 6 nopți)


Înconjurat de pini, Vogue Hotel Bodrumse află la malul mării din golful Torba, pe un teren cu suprafață totală de200.000 m² și pune la dispoziție piscine în aer liber, cu 17 tobogane de apă,facilități de spa, groapă de nisip și parc de distracții pentru copii. Aceastăproprietate de 5 stele are 2 plaje, cu lungimea totală de 400 de metri. Hoteluloferă servicii ultra all inclusive și 2 debarcadere private.
Camerele decorate cu gust ale HoteluluiVogue au TV cu ecran plat, aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi demare viteză, seif și minibar. Toate camerele pun la dispoziție balcon cu zonăde relaxare. Unele camere oferă vedere la mare. Fiecare cameră este dotată cufacilități gratuite pentru prepararea de ceai și cafea.
Restaurantul principal servește meseletip bufet suedez de mic dejun, prânz și cină. Cele 5 restaurante à la carte alehotelului oferă mâncăruri selectate din bucătăria italiană, turcă și OrientulÎndepărtat și fructe de mare. Proprietatea are patiserie. Puteți savura o gamăde cocktail-uri și sortimente de cafea la cele 11 baruri ale hotelului.
Spor Akademi oferă zumba și stepaerobic. Vogue Hotel Bodrum pune la dispoziție terenuri de fotbal, baschet șitenis. Puteți opta pentru tenis de masă, tir cu arcul, volei pe plajă, sporturiacvatice, bowling, scufundări și sală de jocuri. Vogue Bodrum oferă 4 săli deconferințe și banchet. Copiii beneficiază de activități la Wonder Vogue City cusuprafața de 5000 m². Aceștia pot participa la o gamă de ateliere profesionaleși primesc un certificat.
Vogue Bodrum oferă o gamă largă defacilități de spa, cum ar fi baie turcească, masaje din Orientul Îndepărtat,tratamente ayurvedice, cure naturale, tratamente estetice și saloane decoafură.
Aeroportul Milas-Bodrum este la doar 25de minute de mers cu mașina de hotel. Centrul orașului Bodrum se află la 8km. 

Prețul  include:
- cazare 7 zile / 6 nopți
- masa 
Ultra
All Inclusive
- asigurare medicală
- transport avia tur retur
- transfer