0 79 819 819 / 0 22 819 819

Aeroflot


Aerofloteste compania națională a Rusiei și cea mai mare companie aeriană. Înființatăîn martie 1923, compania este una dintre cele mai vechi companii aeriene dinlume și una dintre cele mai recunoscute mărci ale Rusiei. Ea a fost primacompanie aeriană rusească ce a devenit membră IATA în 1989. Prin aeroportul săucentral, Sheremetyevo din Moscova, Aeroflot operează zboruri către 120 dedestinații din 52 de țări, 41 dintre destinații fiind în Rusia, prin TerminalulD al acestuia care a fost pus în funcțiune din 2009 și care este utilizat și dealți parteneri Sky Team. În ultimul an Aeroflot a transportat 23.6 milioane depasageri, cu un grad de ocupare de 78.2%.

Bagaje

Pentru bagajul de cală este permisă o greutate de maxim 23kg pentru claseleEconomy  și Confort  și de 32 kg pentru Clasele Business, precum șidimensiuni cumulate de maxim 158 cm. Numărul acestora poate fi de 1piesă – Clasa Economy sau 2 piese – toate celelalte.
Bagajul de mână poate avea dimensiuni cumulate de maxim 115 cm, la claseleEconomy și Confort fiind acceptate bagaje de 10 kg, iar la cele Business de 15kg. Este permisă o singură piesă pentru toate clasele tarifare.


Clasetarifare

Clasele President și Premier sunt disponibile în aparatele Airbus A319/329/321și Sukhoi SuperJet-100 oferind o experiență unică prin faptul că pune ladispoziția pasagerilor servicii individualizate și un standard excepțional deconfort. Pasagerii sunt întâmpinați cu băuturi la bordul avionului, potdispune de truse de călătorie adaptate acestora și duratei de zbor, iar pe totparcursul călătoriei pot servi din meniul prezent la bord ce este reactualizato dată la 3 luni cu specific atât rusesc, cât și european și adaptat orelor dezbor. Device-uri electronice și căști sunt oferite pasagerilor pentrudivertismentul acestuia la bord. 
Clasa Confort oferă scaune mai spațioase și ajustabile, create cu tehnologiaShell ce ajută la crearea unui spațiu personal, precum și a unui spațiu maimare între rânduri. Oferă de asemenea un sistem de iluminare personal, kituride călătorie și oportunități de divertisment. 
Clasa Economy  vine cu scaune ergonomice cu o lățime de 76-81 cm sau 52 cm(Airbus A330). Meniul cuprinde 4 varietăți de mâncare ce includ mese calde șicare se modifică lunar. Băuturi răcoritoare și alcoolice sunt de asemeneadisponibile. Copiilor între 3 și 11 ani li se acordă truse pentru activități înfuncție de vârstă. Un sistem de divertisment Panasonic ce dispune de ovarietate de opțiuni de petrecere a timpul în avion și care sunt  periodicmodificate este oferit pasagerilor clasei.


Check-inonline

Check-in-ul online se permite în intervalul 24 de ore - 45 minute înainteazborului. În timpul efectuării acestuia, se pot alege locurile preferatedupă care se imprimă cartea de îmbarcare și se prezintă la aeroport. Acesta nueste posibil pentru persoanele care necesită servicii speciale.


Flotă

Flota Aeroflot include 153 de aeronave, în special de tipul A320, A330 șiSukhoi SuperJets-100. Vârsta medie a aeronavelor este de 4 ani. Astfelexistă 11- B777, 8-B737, 22-A330, 26-A321, 63-A320, 7-A319, 18-SSJ-100 înprezent fiind în curs o înnoire a aparatelor de tip SSJ-100.


Hub

Aeroportul Internațional Sheremetyevo este cel mai mare aeroport rusesc ce estedestinat zborurilor internaționale. Rețeaua de rute include peste 200 dedestinații. Serviciile Sheremetyevo sunt folosite de reprezentanții a 3 marialianțe aviatice: SkyTeam (Air France, KLM, Delta, CSA Czech Airlines,Alitalia, China Southern Airlines, Korean Air, etc.), Star Alliance (SAS, AirChina, LOT, Adria Airways, etc.), Oneworld (Finnair). Aeroportul a câștigat decâteva ori unul dintre locurile fruntașe la nivel european în ceea ce priveștepercepția calității serviciilor sale.


Mese

La toate clasele tarifare se oferă la bordul avionului 4 tipuri de meniuri cese modifică lunar. În funcție de lungimea rutei, ora și durata zborului,se poate servi micul dejun, prânzul sau diferite gustări calde sau reci.Pasagerii sunt întâmpinați cu o mulțime de băuturi răcoritoare și sucuri, iarpe multe dintre rute, prânzul este acompaniat de vinuri fine.


Serviciiopționale

Ca servicii suplimentare, Aeroflot pune la dispoziția pasagerilor posibilitateade a comanda meniuri speciale, potrivite necesităților medicale, religioase saudietetice și oferite în mod gratuit, însă acestea trebuie comandate cu celpuțin 36 de ore înaintea zborului. Disponibilitatea acestora estelimitată pe toate destinațiile cu excepția Moscovei. 
Programul de loializare Aeroflot Bonus permite evaluarea serviciilor de cătrepasagerii companiei și răsplătirea loialității acestora. Prin acest program sepoate obține statutul de membru de elită, nivelurile Gold sau Silver. Aceștiaau prioritate la check-in, intrare gratuită la lounge-ul claselor Business,permiterea unor bagaje suplimentare și acumularea de mai multe mile pentruaceleași servicii achiziționate.