0 60 404 900 | 0 22 22 40 05

Parisul are un nou serviciu de taxi care este doar pentru femei

Parisul are un nou serviciu de taxi care este doar pentru femei

Chiar dacă femeile reprezintăaproximativ 60% din pasagerii de taxi din întreaga lume, acest număr nu estereflectat pe scaunul din față, în locul șoferului.

Potrivit unuistudiu, 86% dintre șoferii Uber sunt bărbați. Un altul estimează că 98% dintre șoferii de taxi din Marea Britanie suntbărbați. În încercarea de a contracaratendințele industriei, un nou serviciu de taxiuri pentru femei a început să funcționeze la Paris.

Women Drive promitefemeilor o călătorie "fără ochi curioși sau întrebări nedelicate".

Fondatorul companiei, SarraBoubchir, a declarat căobiectivul Women Drive este "să dovedească faptul că transportul depersoane nu este un loc de muncă dedicat doar bărbaților și că femeile au dreptulde a călători în pace totală".

În plus, înafară de șoferul de sexfeminin, fiecare mașină vine cu sticle de apă, truse de machiaj și computere pebancheta din spate.

Unele dintreserviciile companiei sunt concepute special pentru turiști: Toți șoferii suntmultilingvi și pot acționa și ca ghid personal pentru cei care viziteazăParisul. Autoturismele sunt disponibilepentru călătorii scurte, sau pentru întreaga zi.

Deși un serviciu de taxi dedicatnumai pentru femei nu este ceva unic, Women Drive este prima opțiune pentrufemeile din Franța.